Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εγκαινίασε σήμερα το πρωί τον νέο κρατικό αερολιμένα της Πάρου.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εγκαινίασε σήμερα στις  29/07/2016 ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τον νέο κρατικό αερολιμένα της Πάρου, ένα έργο πνοής για το νησί αλλά και τις Κυκλάδες ευρύτερα. Στη συνάντηση με τους παραγωγικούς φορείς είχε την ευκαιρία να αναπτύξει τους άξονες της νησιωτικής πολιτικής, η οποία εδράζεται στη δημιουργία υποδομών, μακριά από λογικές άγονων γραμμών που επικράτησαν στο παρελθόν.


Τόνισε πως ο νέος αερολιμένας της Πάρου θα δώσει μεγάλη ώθηση στην ανάπτυξη του νησιού αλλά και στην ευρύτερη περιοχή των Κυκλάδων. Έργα υποδομής σαν τον κρατικό αερολιμένα της Πάρου που προωθούνται σε όλη τη χώρα δημιουργούν τον ασφαλή δρόμο για την μείωση της ανεργίας.

Σχολιάζοντας την πορεία της κατασκευής είπε:

Η κατασκευή του αερολιμένα ξεκίνησε το 2012, μετά από 20 χρόνια καθυστερήσεων και κατασπατάλησης δημοσίων πόρων, με ημερομηνία παράδοσης τον Απρίλη του 2015. Χρειάστηκαν οι συντονισμένες προσπάθειες της κυβέρνησης μας σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση, τους κατοίκους του νησιού, την Olympic Air, τη διοίκηση και το προσωπικό της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας για να ολοκληρωθεί τελικά το έργο και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ.

Διαβάστηκε 111 φορές

Δείτε επίσης για την κατηγορία Πολιτική

Ιουνίου 08, 2017

Το πλαίσιο μέσα στο οποίο διεξάγεται η διαμεσολάβηση

Μαΐου 29, 2017

Απεβίωσε ο πρώην Πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Μαρτίου 04, 2017

Ερώτηση προς την Ε. Επιτροπή για την συμφωνία για το προσφυγικό υπέβαλε ο Δ. Παπαδημούλης.

Φεβρουαρίου 27, 2017

Απίστευτο πολύνεκρο τροχαίο ατύχημα προκάλεσε μία Πόρσε στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας.